جلسه هم‌اندیشی مسئولان امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی مسئولان امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

دومین جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مسئولان امور زنان و خانواده در استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور دکتر فیاض بخش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی با مسئولان امور زنان و خانواده در استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به صورت مجازی و با حضور دکتر نفیسه فیاض‌بخش مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، دکتر صباحی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضا برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مسئولان امور زنان و خانواده استان‌‌های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، مسئولان 26 استان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد یک سال گذشته دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان متبوع خود، به ارائه توضیحاتی درخصوص ظرفیت‌ها، آسیب‌ها و چالش‌ها پرداخته و پیشنهادات مطرح کردند.

بررسی و تصویب ساختار تشکیلاتی و چارت سازمانی مسئولان امور زنان و خانواده در استان های دانشگاه های آزاد اسلامی، لزوم تربیت نیروهای ارزشی و انقلابی، گسترش فعالیت مراکز مشاوره در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری همایش های سبک زندگی، فعالیت بیشتر واحدها در زمینه زنان و خانواده، ترغیب و تشویق دانشجویان به ازدواج و تسهیل آن، برگزاری کارگاه ها، تشکیل کارگروه های تخصصی، اطلاع رسانی مناسب، تدوین طرح های پژوهشی و کاربردی مرتبط با امور زنان و خانواده و... ازجمله موضوعات مطرح شده در این جلسه توسط مسئولان امور زنان و خانواده در استان های دانشگاه آزاد اسلامی بود.

عکس های بیشتر را اینجا مشاهده نمایید